vrijdag, 02 september 2022 13:24

Overlijden Ere-voorzitter Jan Callebaut

Het onverwachte overlijden van onze ere-voorzitter Jan Callebaut heeft de hele Leeuwkensfamilie diep geraakt.

 Jan kwam als jeugdvoetballer bij de Leeuwkens. De club waar hij zijn hart aan verloren heeft en waar hij later ook nog 10 jaar lang voorzitter van zou zijn. 

Jan gaf aan Teralfene en heel in het bijzonder ‘Den Daal’ een identiteit. Maar met De Leeuwkens had hij van bij aanvang een heel speciale band. ‘De Leeuwkens’ dat was voor Jan meer dan een voetbalclub. Hij beschouwde De Leeuwkens als een familie, én met een specifieke rol voor de gemeenschap; namelijk zorgen dat er op een sociale, verbindende en verenigende manier een sportieve verbondenheid ontstaat tussen de lokale jeugd, hun ouders, grootouders,..

Toen de infrastructuur van de club aan vernieuwing toe was, was het Jan die het project opstartte om de nieuwe kantine te bouwen en een kunstgrasveld aan te leggen. Dit bood ons de kans om verder te professionaliseren en en club verder te ontwikkelen naar Jan’s visie.

Jan, bedankt dat wij je mochten kennen, en met de club mochten genieten van je kennis, je inzet en je eerlijke diepste menselijkheid ook in de kleine dingen.

Eens een Leeuwken, altijd een Leeuwken.

Denderweg 1, 1790 Teralfene

Contacteer ons

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

map

abdijsite

Daco

introsite

sterckx

Hier inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen