Sponsors/B2B

sponsordossier

Als heel goed gekende en gereputeerde traditie-voetbalclub uit de streek gaan we prat op het aanbieden van een voetbalopleiding voor alle jeugd uit de streek met doorgroei naar seniorvoetbal op verschillende niveaus. Een familiale sfeer waar iedereen ieders vriend is en mekaar kent, met respect voor elkeen maar continue besprenkelt met sturen naar professionalisme en voetbal op hoog niveau zijn kernfuncties van VC Leeuwkens.

Wij beschikken voor dit alles, ook al zeggen we het zelf, over een gemotiveerd en beroepsplichtig team van bestuurders, opleiders en begeleiders die ook regelmatig opleidingen volgen vanuit het standpunt dat stilstaan achteruit gaan is.

Na onze sterquotering door doublepass in 2019 behaalden we als bewijs van onze kwaliteitswerking op 21 januari 2020 reeds snel ons tweesterrenlabel provinciaal jeugdvoetbal.

Voor dit alles zijn we natuurlijk afhankelijk ook van de steun van een businessnetwerk dat via een B2B-relatie met onze club op korte of lange termijn via visibiliteitsformules op onze campus of uitrusting aan een heel mooi en ruim doelpubliek reclame voor betreffende bedrijven of zaken verwezenlijkt.

Onze club beschikt over een heel mooie up-to-date campus aan de Denderweg te Teralfene met een kunstgrasterrein en modern clubhuis. Zoals u op de foto’s in bijlage kunt zien hebben wij reeds van heel wat bedrijven en ondernemers de steun, met een knap aanbod aan mogelijkheden voor het promoten van uw activiteiten aan een groot publiek.

Dagelijks gaan er trainingen door op onze campus, het ganse weekend wedstrijden. Ook worden er regelmatig foto’s van onze activiteiten gemaakt die circuleren op onze website, facebook- en instagrampagina’s met een kleine duizend vaste volgers tot vier- à vijfduizend personen bereik bij online deling van onze posts. Een leuke verspreiding van de gegevens en reclame van onze partners vinden we.

Ons recent opgericht communicatieteam werkt ook volop verder aan een nog grotere en betere verspreiding van alle VC Leeuwkens- en partnercommunicatie en info.

Mogen wij u verder informeren van ons aanbod en hopen op een professionele en dankbare samenwerking voor uw onderneming?

Mogelijkheden naar visibiliteit voor uw zaak:

 • Voetbalkalender seniorteam A2-formaat

  • Onze club verspreidt per voetbalseizoen een voetbalkalender met weergave van de wedstrijden van ons seniorteam. Deze wordt bedeeld en uit gehangen in een aantal horecazaken in Affligem, Liedekerke, Denderleeuw en omgeving, dus wel verspreide weergave over een groot grondgebied.

    • 1 advertentieruimte 200€ per jaar (overeenkomst voor 2jaar)
    • 2 advertentieruimtes 325€ per jaar (overeenkomst voor 2jaar)


   Kalender a2
 • Reclamepaneel kantine formaat 59x84cm

  • Op een heel duidelijke en goed zichtbare plaats hangt uw infobord in ons clubhuis dat dagelijks bezocht wordt door tientallen mensen, supporters, spelers,

    • 250€ per jaar (overeenkomst voor 3jaar)


   Reclamepaneel
 • Reclamepaneel boarding Leeuwkens site 4m²

  • Rond de ganse contouren en volgens uw voorkeur ( waar mogelijk ) bieden wij u een reclamepaneel van 4m² (4mx1m), heel goed in beeld voor alle supporters, spelers, bezoekers en sympathisanten

    • 400€ per jaar (overeenkomst voor 3jaar), ontwerp en productie inbegrepen.


   Reclamepaneel
 • Reclamepaneel boarding Leeuwkens site 12m²

  • Rond de contouren van ons terrein bieden wij een netwerk van grote en heel goed visibele reclamepanelen van12m² (4mx3m).

    • De prijs voor deze is 3500€ met een overeenkomst van 3 jaar.
    • Dit is een all-in-formule ( productie en ontwerp inclusief ), betaling wordt verdeeld over de 3 jaren ( 1500, 1000 en 1000 euro )


   Reclamepaneel

 

 Bij het engageren voor formule 2 in combinatie met formule 3 of 4 ontvangt u 100 euro korting op formule 2 ( u betaalt 150 euro voor het bord i.p.v. 250 euro ).

Wij zijn er van overtuigd dat wij als ambitieuze sportclub ook uw ambities, bekendheid en faam extra in de verf kunnen zetten.

Bent u geïnteresseerd, contacteer dan onze commercieel verantwoordelijke Sven Gosse, hij zal samen met u de ideale formule bespreken voor uw bedrijf. Onze weg is alvast naar de top, wij leggen deze graag af met U en UW ZAAK, samen en doordacht!

 

Contactpersoon commerciëel:
Sven Gosse
Tel.: 0475/40.80.20
Email:

Volg zeker ook onze facebookpagina: “ VC Leeuwkens Teralfene “
Onze instagrampagina: “ vc.leeuwkens.teralfene “
Onze website: www.vcleeuwkens.be

Wij wensen u alvast te bedanken voor uw vertrouwen!

 

Denderweg 1, 1790 Teralfene

Contacteer ons

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

map

abdijsite

Phished logo open graph2

Hier inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen