Ethiek

73270558 1508669222605111 1736205808892379136 n

 VC de Leeuwkens Teralfene wil iedere jeugdspeler een kans bieden om zich te ontwikkelen op zijn/haar niveau. De jeugdspeler staat centraal in onze club. 
In onze jeugdopleiding zijn de resultaten van ondergeschikte waarden maar hechten we veel belang aan de ontwikkeling, vriendschap, fairplay en respect. 

En zeker niet te vergeten:

EENS EEN LEEUWKEN, ALTIJD EEN LEEUWKEN!!

Voetbal is FUN!
Het is een prima combinatie waarbij met moet omgaan met competitieve gegeven, tactiek, inzet en het gezond om te sporten!
Bij onze debutantjes leggen we absoluut de nadruk om het kennis maken met sport. We gaan hen op een aangename manier laten ontdekken wat voetbal inhoudt. 
Naar verdere ontwikkeling in onderbouw gaan we structureel gaan werken en de spelers stap voor stap proberen te laten evolueren.
Hierbij mag het gegeven van fun nooit vergeten worden.
We willen hen ook van bij de onderbouw het gegeven van fairplay meegeven.  Door het bijbrengen van respect en fairplay, het in team samenwerken, het niet beoordelen op basis van vooroordelen zoals geloof, taal of huidskleur, worden er duurzame vriendschapsbanden gesloten op basis van wederzijds respect voor elkaar. Maatschappelijke integratie wordt door de voetbalsport daadwerkelijk in de praktijk gebracht. 

In volgende fase (middenbouw en bovenbouw) gaan we de speler zich verder laten ontwikkelen op zijn niveau.
We geven de kans aan de minder getalenteerde spelers om hun favoriete sport toch uit te voeren op recreatief niveau.
De spelers die zich op competitief niveau verder ontwikkelen gaan we zo begeleiden dat het mogelijk wordt om door te stromen naar de A-kern. 

 

Denderweg 1, 1790 Teralfene

Contacteer ons

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

map

abdijsite

Phished logo open graph2

Hier inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen