zondag, 12 maart 2023 17:48

Nacht van Affligem 2023

Op vrijdag 12 mei, toveren we de Bellekouter in Affligem voor de 16de keer opnieuw om voor een heus live spektakel. We starten de avond met Willy Sommers, 50 jaar hits! Meer dan 50 jaar lang brengt Willy Sommers de ene hit na de andere uit. Al een halve eeuw op het podium en onze posterboy is nog steeds de energieke hartenbreker van weleer!

Voor deze 16de editie programmeren we een topartiest die nooit verlegen is om zichzelf te zijn: Sergio. Het is weinigen gegeven aan een voornaam genoeg te hebben, maar zijn veelzijdigheid en entertainment zijn fenomenaal. Met ‘Ervaar het ritme, beleef het spektakel’ brengt Sergio een speciaal programma voor de Nacht van Affligem. Hij neemt de Bellekouter mee doorheen een muzikaal parcours waarbij zowel het levenslied, dance als internationale hits aan bod komen.

.In het voorprogramma speelt De Foef. De DJ afterparty zal opnieuw de nodige sfeer en ambiance brengen tot in de vroege uurtjes

Via deze weg hopen wij U te mogen verwelkomen op ons all-in VIP arrangement. De catering wordt dit jaar verzorgd door het professionele team van Waerboom te Groot-Bijgaarden. Naar goede gewoonte starten we om 19u00 voor een gezellige en sfeervolle avond met volgend concertmenu:

Aperitief met hapje
***
Huisgerookte zalm met salade van Mechelse asperges en peulerwtjes
***
Zacht gesmoord Berkshire nootje met gegratineerde aardappelen en lentewortel
***
Verrine met framboos, amandel en crème van limoen
***
Koffie, water, cava en wijn pp inbegrepen

 

Wij bieden opnieuw 3 formules aan voor een tafel van 10 personen:

-in zone Goud @ 1.400€,
-in zone Zilver @ 1.300€,
-in zone Brons @ 1.200€.

Het zou ons bijzonder verheugen om jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Laat maar weten of jullie er dit jaar kunnen bij zijn. Wij kijken er in elk geval naar uit!

.
 
RESERVATIES BINNENKORT MOGELIJK
 
 
   
 
Denderweg 1, 1790 Teralfene

Contacteer ons

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

map

abdijsite

Daco

introsite

sterckx

Hier inschrijven om onze nieuwsbrief te ontvangen